Nota Aclaridora de l’assemblea de la FAC del 25 de Setembre del 2019 - Carnaval de Vilanova i la Geltrú
17705
post-template-default,single,single-post,postid-17705,single-format-standard,bridge-core-2.3,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Nota Aclaridora de l’assemblea de la FAC del 25 de Setembre del 2019

El primer que volem és demanar disculpes pels errors que es van cometre durant l’assemblea de la FAC.

 

Creiem que hem pecat de novells amb el malentès que va haver-hi respecte l’ecocaramel i de les possibles sancions que es podrien aplicar el dia de les Comparses, ja que eren les últimes notícies que teníem al respecte.

Emfatitzem que com és una proposta que encara no està aprovada al ple i que encara no és una ordenança municipal i en tot és l’ajuntament qui té l’última paraula. Ens agradaria que fos viable en un futur, ja que és un treball positiu per la nostra ciutat, que ajuda a millorar el medi ambient i, en concret, la salut de les nostres platges.

 

Respecte a la sanció del TAST reconeixem el nostre error en no haver defensat el que nosaltres mateixos havíem decidit en Junta i manifestem la voluntat de no voler fixar precedents.

 

Des de la junta de la FAC assumim els nostres errors tot esperant que no es tornin a repetir en properes assemblees i hi hagi més fluïdesa.