La Medusa organitzarà l’Arrivo 2016 - Carnaval de Vilanova i la Geltrú
17787
post-template-default,single,single-post,postid-17787,single-format-standard,bridge-core-2.3,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.4.4,ajax_fade,page_not_loaded,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

La Medusa organitzarà l’Arrivo 2016

La Medusa serà l’entitat encarregada d’organitzar l’Arrivo 2016. Després de l’assemblea de la FAC viscuda aquest dijous 9 d’abril, el vot de qualitat del president de la FAC (amb el suport de la junta) va decidir a favor de La Medusa. La votació entre la Medusa i els Dansaires, les dues entitats que pugnaven per l’Arrivo 2016, es va acabar amb un empat a 22 vots. També hi van haver 5 vots en blanc. En cas d’empat, els estatuts estipulen que el vot de qualitat del president decideix, com així va ser. Pep Sendrós, president de la FAC, explica que “vam decidir de portar a votació de l’assemblea aquest cas inèdit a la història de la FAC, quan dues entitats han volgut fer el mateix acte, el mateix any i no s’han posat d’acord de cap manera”. Sendrós considera que “vam escoltar les dues entitats i vam veure que les dues tenien arguments i drets per fer-ho, per tant vam creure que el millor era que exposessin les seves candidatures i entre totes les entitats votéssim”. El president de la FAC admet que “el que no esperàvem és que hi hagués empat, però sabíem que era una remota possibilitat. En aquest cas, seguint els estatuts, i després de reunir-me amb la meva junta, vam exercir el vot de qualitat del president per desempatar. Era una situació que no es podia allargar més”.

Segons el president de la FAC, “estic segur que les dues entitats tenien molta il·lusió i ganes, però quan ens va tocar decidir vam creure que el projecte de La Medusa era més engrescador que el dels Dansaires”. Pep Sendrós avança que “la junta està preparant un reglament per evitar el conflicte que s’ha generat aquest any al voltant de l’organització del Sermó i l’Arrivo i ben aviat el tindran les entitats per discutir-lo i proposar esmenes”. Finalment, Sendrós agraeix la dedicació al projecte de l’Arrivo 2016 tant als Dansaires com a La Medusa: “Sé que totes dues entitats hi han dedicat molt de temps, esforços i il·lusió i els ho agraeixo, sobretot als Dansaires, perquè aquesta vegada ha recaigut l’organització de l’Arrivo en una altra entitat. Tot això, però, demostra que tenim un Carnaval viu i amb entitats que se l’estimen i volen donar el millor per ell”.